Gastenboek

Reacties

Astrid
12 jaar geleden

Yehhhh!! Wederom heb je weer een wonder verricht Monique! Heb totaal geen last meer op dit moment, en we gaan er samen voor om het zo te houden! Superrrr veel dank. XX

Renske
12 jaar geleden

Lieve Monique,
Twee weken geleden was ik bij je met hele zere tenen en sindsdien heb ik nog helemaal geen pijn gehad. Ik trippel weer heerlijk rond en kan de meest gewaagde schoenen weer aan. Wat een wondertjes verricht je toch iedere keer weer! Dank je wel!

Astrid
12 jaar geleden

Met een beetje lood in mijn schoenen toch een eerste afspraak gemaakt. Ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben om dat gedaan te hebben. Er was direkt een "klik" tussen ons en dat maakte het allemaal heel erg prettig.
Dank je wel Monique en zeker tot over 6 weken!!
Groet, Astrid

dhr. van der Meiden
13 jaar geleden

Hallo Monique,
er zitten sedert onze behandeling van 14-10-2011 uitstekend verzorgde voeten in mijn schoenen. Dank voor de goede zorg en ik waardeer het en vindt het heel bijzonder dat je voor mij op de grond bent gaan zitten. Ik heb nog nooit een zo relaxte behandeling gehad. Tot de volgende behandeling en nogmaals: ik ben heel blij met een pedicure met zo'n uitstekende vakkennis en kunde. Hartelijke groet

Sonja
13 jaar geleden

Kreeg laatst een behandeling bij Monique cadeau voor mijn verjaardag. Ik had nooit eerder een behandeling bij een pedicure ondergedaan, dus stapte er blanco in. Ik werd zeer vriendelijk en keurig op tijd ontvangen. Monique had op de achtergrond rustgevende muziek op staan wat de sfeer gelijk prettig maakte. Verder werkt ze erg netjes en hygiënisch en krijg je tussendoor ook nog allerlei goede adviezen over je voeten. Ik had nooit verwacht dat ik op wolken naar huis zou gaan. Mijn voeten voelden heerlijk ontspannen en zacht en ik voelde me echt verwend. Ik heb gelijk een nieuwe afspraak gemaakt. Monique bedankt!

Loes
14 jaar geleden

Vandaag weer heerlijk mijn voeten door Monique laten verwennen. Je bent een topper! Ook altijd goede adviezen hoe je voeten beter te verzorgen. Super!

theo
14 jaar geleden

super super ik kan u weer normaal loopen zonder pijn in mijn voeten monique bedankt en tot over 6 weeken

Renske
14 jaar geleden

Een geweldige ervaring! Echte verwennerij voor je voeten.... Ik zou iedereen aanraden af en toe een bezoekje aan Monique te brengen.

Danielle
14 jaar geleden

Vandaag voor het eerst bij Monique geweest, een heerlijke ervaring.Even een uurtje ontspanning en heerlijke zachte voetjes! Ga zeker weer terug!

Sout
14 jaar geleden

Ik heb behoorlijke kalknagels, maar Monique heeft ze netjes en voorzichtig behandeld, een heerlijke scrub gedaan en vooral weer motivatie gegeven om heel actief mijn voetjes te gaan verzorgen. Het was super!

hraisifar
14 jaar geleden

Dankzij Monique ben ik verlost van 2 likdoorns. Erg vakkundig en pijnloos weggehaald, dus erg tevreden. Nu maar hopen dat ze weg blijven.

Dani
14 jaar geleden

Het was voor ons de eerste afspraak bij de pedicure, maar zeker niet de laatste!!! Monique kwam netjes op de afgesproken tijd bij ons aan huis en had alles meegenomen. Behalve dat zij erg goed is in het uitvoeren van haar werk, geeft zij uitgebreid "voeten" advies, neemt echt de tijd voor je, is zeer rettig in de omgang, en houdt zich in haar "vrije tijd" ook nog eens bezig met allerlei goede doelen. Kortom, het was een topervaring dankzij een topmens! I'm inspired!

Bedankt Monique!! We kunnen er weer even tegenaan ;-)Tot over 8 weken ;-)

mw. Peters
14 jaar geleden

Mijn eerste ervaring met een pedicure behandeling en meteen een hele goede!
Fijne ontvangst, veel tijd genomen voor eerste consult en mijn voetjes voelen héérlijk aan!

Erik van de Haar
14 jaar geleden

Monique heeft mijn kalknagels uitstekend behandeld in haar "in huis"-salon. En ik kom binnenkort weer terug voor een vervolg-afspraak.

Ria van Schouten
14 jaar geleden

Heerlijke voetjes - 15 feb. 2010
Onlangs zijn mijn voeten heerlijk verzorgd door Monique. Een pijnloze, fijne verzorging van mijn "onderdelen" die inderdaad vaak te weining aandacht krijgen. Het is voor herhaling vatbaar. Dank je wel, ook namens mijn stappers. Ria‎

Reactie plaatsen